Esenta Tratamentului Medical Impotriva Caderii Parului

Esenta Tratamentului Medical Impotriva Caderii Parului
Esenta Tratamentului Medical Impotriva Caderii Parului 
    In timp ce unele medicamente pot lucra intr-o masura sau alta impotriva caderii parului la femei, medicii nu se grabesc de a le prescrie. Chiar si companiile farmaceutice nu se grabesc sa-si testeze produsele care dupa spusele lor ajuta la stoparea caderii parului sau chiar ajuta la cresterea acestuia.
     Medicii se retin în a utiliza un tratament sistemic (o pastila sau o alta forma de tratament intern care afecteaza intregul organism), cu exceptia cazului în care stiu ca pierderea parului se datoreaza unui exces de androgen* în sistem sau un sensibilizat "supra-raspuns" la asa numita cantitate "normala" de androgen în organismul uman.
    Asta deoarece aceste tratamente sistemice pot scadea nivelul de androgen al organismului, de aceea, medicii aleg adesea tratamente topice (cele care sunt aplicate direct pe scalp).
Cele mai bune rezultate se arata atunci cind începeti tratamentul cât mai curând posibil de la primele semne de cadere a parului. Pierderea parului incepe din cauza alopeciei* prelungite care poate distruge in mare parte foliculii de par.
    Utilizarea de anti-androgeni dupa pierderea parului prelungit cel putin va ajuta la prevenirea caderii parului în continuare si va incuraja cresterea unor foliculi care se afla in stare latenta, dar sunt încă viabili. Oprirea tratamentului va duce la reluarea pierdereii parului  in cazul in care androgenii nu sunt tinuti sub control.
    Mentinerea nivelurilor de vitamine si minerale in organism la eficacitatea medicamentelor anti-androgenice. De obiceii eficacitatea Tratamentului Medical Impotriva Caderii Parului depinde foarte mult de izolarea problemei care sta la baza caderii parului si avind ca scop cresterea acestuia.

* Alopecia Androgenica - denumirea oficiala a caderii parului, care se produce din cauza  sensibilitatii  sau incapabilitatii foliculilor de par de a se contracta fiind  influentati de hormonul androgen.
*Hormonul androgen - este un hormon steroidal care controleaza si mentine caracteristicile barbatesti in vertebrate. 

Related

Naturiste 3342165910914089921

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item