01

Sep

Mască cu bere pentru creșterea părului

Părul este considerat de oamenii de știință ca fiind un produs fără viață de aceea nu se poate interveni în procesul de creștere al firului de păr. În schimb, rădăcina părului este cercetată insistent, de ea depinde creșterea și starea generală a părului.

De asemenea, creșterea ăarului este influențată și de starea scalpului, cantitatea de sebum și microcirculația vaselor situate la suprafață.

O mască pentru creșterea activă a părului este masca cu bere nefiltrată.

Berea este considerată din antichitate unul dintre cele mai bune produse de îngrijire a părului. Aceasta conține proteine ce hrănesc rădăcinile și scalpul, o cantitate de alcool ce mărește circulația sîngelui în capilare și oxigenează scalpul, astfel reglează secreția de sebum. De asemenea, oferă părului strălucire și o ușoară nuanțare. Masca este perfectă pentru părul blond, care necesită o îngrijire mai activă.

Ce conține masca cu bere pentru creșterea părului?

  • 150 gr de bere nefiltrată slab alcoolizată

  • 2 gălbenușuri

  • 1/2 banană

  • 150 gr fresh cu pulpă de portocale

    Cum preparam?

Se bat bine gălbenușurile, se amestecă cu banana pisată după care adăugăm berea și freshul de portocale. Se amestecă toate și se aplică de la rădăcini spre capete. Se masează bine pielea capului, după care se acoperă cu un prosop pentru 30 minute. Se clătește cu apă călduță.

Aceasta mască cu bere pentru creșterea părului se aplică strict de 2 ori pe săptămână la intervale egale de timp, rezultatul se observă după prima procedură.

Dacă doriți o nuanțare mai puternică, vă recomand să folosiți berea nefiltrată neagră sau brună, aceasta are efectul de mătase asupra părului.

După folosirea măștii, părul obține o strălucire naturală și putere în rădăcini!

< PrecedentulUrmătorul >