Tratament pentru par cu miere si usturoi

Tratament pentru par cu miere si usturoi
Acest tratament pentru par cu miere si usturoi permite parului sa-si recapete vitalitatea. Usturoiul reda forta, iar mierea stralucire. Aceste componente impreuna iti lasa parul moale si catifelat, iar firele de par uniforme si fara goluri. Usturoiul actioneaza si asupra radacinii parului, o intareste si sporeste cresterea,  nu inzadar i se spune cel mai bun tratament pentru par. Pentru un efect mai rapid, la aceasta masca pentru par deteriorat se mai adauga citeva fire de paprica, sau piper rosu maruntit. Acesta participa la cresterea circulatiei sangvine la nivelul scalpului, imbogatind radacina parului cu oxigen si alti nutrimenti necesari.
Tratament pentru par cu miere si usturoi pentru par blond
Mierea naturala contine pigmenti de culoare, extracte din flori, care nici un alt produs nu le poate incorpora in asa cantitate. Acest tratament pentru par, se recomanda in special pentru parul blond, care necesita o ingrijire continua.

Pentru un tratament pentru par de 2 ori pe saptamina este necesar :
200 ml miere,
1 usturoi,
10g piper rosu sau paprica.

Cum procedam :

Intr-un vas de sticla se rade usturoiul, se adauga mierea si se presoara piperul. Aceste componente se amesteca intr-un vas de sticla (borcan) si se lasa pentru citeva ore. Continutul il puteti folosi pentru 2 ori de aplicare.

Se aplica pe radacini, se mseaza, iar mai apoi pe intreaga lungime a parului. Se mentine 45 minute. Aveti grija cu cantitatea piperului. Daca exagerati, riscati sa aveti arsuri.

Acesta este un tratament pentru par cu o durata de 2 saptamini a fiecarei luni, timp de 3 luni, dupa care pauza de 2 luni. Timp in care parul va fi deja restabilit.

Related

Naturiste 3315724078099579018

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item