07

Sep

Tratament pentru păr cu miere și usturoi

Acest tratament pentru păr cu miere și usturoi permite părului să-și recapete vitalitatea. Usturoiul redă forță, iar mierea strălucire. Aceste componente împreună îți lasă părul moale și catifelat, iar firele de păr uniforme și fără goluri. Usturoiul acționează și asupra rădăcinii părului, îl întărește și sporește creșterea, nu în zadar i se spune cel mai bun tratament pentru păr. Pentru un efect mai rapid, la această mască pentru păr deteriorat se mai adaugă câteva fire de paprica, sau piper roșu mărunțit. Acesta participă la creșterea circulației sangvine la nivelul scalpului, îmbogățind rădăcina părului cu oxigen și alți nutrienți necesari.

Mierea naturală conține pigmenți de culoare, extracte din flori, care nici un alt produs nu le poate încorpora în așa cantitate. Acest tratament pentru par se recomandă în special pentru părul blond, care necesită o îngrijire continuă.

Pentru un tratament aplicat de 2 ori pe săptămînă este necesar:

  • 200 ml miere

  • 1 usturoi

  • 10g piper roșu sau paprica

Cum procedăm:

Într-un vas de sticlă se rade usturoiul, se adaugă mierea și se presoară piperul. Aceste componente se amestecă într-un vas de sticlă (borcan) și se lasă pentru câteva ore. Acest conținut este de ajuns pentru două aplicări.

Se aplică pe rădăcini, se masează iar mai apoi se aplică pe întreagă lungime a părului. Se menține 45 de minute. Aveți grijă cu cantitatea piperului. Dacă exagerați, riscați să aveți arsuri.

Acesta este un tratament pentru păr cu o durată de 2 săptămâni a fiecărei luni, timp de 3 luni, dupa care pauza de 2 luni. Timp în care părul va fi deja restabilit!

< PrecedentulUrmătorul >