08

Jan

Cum te ajută masca pentru părul ars

Părul degradează din cauza a mai multor factori, fie că a fost vopsit, decolorat, expus la razele UV sau pur și simplu din cauza produselor de coafat, cele precum placă de îndreptat, uscătorul de păr, șamponul sau chiar și așa zisele produse de îngrijire cu parabeni, conservanți, coloranți care nu fac decât să suprime părul.

Părul ars prezintă următoarele simptome:

  • Vârfuri despicate

  • Părul e rebel și nu se supune coafării

  • Subțiat

  • Repede se electrizează

  • Își pierde din culoare și luminozitate

În caz că întîlnești la ține aceste simptome, ai nevoie urgent de o mascâ pentru păr ars ce trebuie să conțină ulei, proteine, minerale active, aminoacizi esențiali și vitamine.

Cea mai eficientă mască pentru păr ars le va conține pe toate, în plus, recomand și produsele ce conțin extras de placentă. Placenta este un extras natural cu numeroși nutrienți esențiali părului ce-l ajută să-și restabilească structura.

După cum spuneam, pentru a realiza o mască pentru păr ars ai nevoie de o lingură de ulei de brusture, acesta ajută la creșterea și renovarea părului, una de ulei din germeni de grîu, care conține acizi graşi polinesaturaţi, acid oleic, acid palmitic, carotenoide, vitamina K și încă o lingură de ulei din simburi de struguri, ce conțin vitamina E și vitamina F, precum și unele minerale: seleniu, zinc, cupru. Jumătate de banană pisată și un gălbenuș de ou. Toate aceste ingrediente se amestecă bine și se aplică pe păr de la rădăcina spre vârf, acoperiți-l cu o peliculâ după care cu un prosop pentru a crește temperatura și a-i mări viteza reacției. Timpul recomandat este de 40 de minute.

Acest melanj de vitamine, minerale și aminoacizi esențiali se poate folosi în calitate de mască pentru păr creț/deteriorat sau ca mască pentru păr despicat, dar cel mai eficient va fi în folosirea ei în calitate de masca pentru păr decolorat.

< PrecedentulUrmătorul >