Uleiul de Masline in Tratamente pentru Par

Uleiul de Masline in Tratamente pentru Par
Uleiul de Masline in Tratamente pentru Par
Unul dintre cele mai mari beneficii ale uleiului de masline este continutul de antioxidanti care au potentialul de a elimina radicalii liberi de pe suprafața parul si scalpul. Radicalii liberi contribuie la imbatranirea prematura, astfel încât protejarea foliculilor si pielii capului cu antioxidanti poate impiedica caderea parului. Uleiul de măsline este, de asemenea, un emolient puternic ceea ce înseamnă că il face sa penetreze bine firul de par, mult mai bine decât alte tipuri de uleiuri. Uleiul de masline in tratamente pentru par are ca urmare crearea uni par stralucitor cu aspect sanatos si cu o elasticitate îmbunătățită.
Desi aplicarea uleiul de masline in tratamente pentru par dateaza inca din Mesopotamia Antica si Egipt , practica revine din nou in voga. Uleiul de masline poate îmbunătăți părul oferindu-i stralucire, elasticitate și rezistenta.

Cea mai simpla metoda de aplicare a mastii din uleiul de masline in tratamente pentru par se face prin incalzirea uleiului cu ajutorul apei fierbinti.

*Nu se recomanda incalzirea uleiului in microunde sau la foc deschis, pentru a pastra toti nutrientii intacti.


  • Se ia 50 ml ulei de masline intr-un bol de sticla si se introduce in apa fierbinte pentru a-l incalzi.
  • Testati sa nu fie prea fierbinte!
  • Pregatiti intre timp folie de plastic alimentara, sau o capa de baie si un prosop.
  • Aplicati uleiul de masline de la radacini spre virfuri usor masind scalpul . Nu uitati de virfurile parului, acestea trebuie sa fie acoperite in totalitate cu ulei. Acoperiti umerii si spatele cu ceva pentru a va proteja haina.
  • Rasuciti parul in coc si acoperiti-l cu folia alimentara iar apoi cu prosop.
  • O sa simtiti o usoara caldura la nivelul scalpului, care va lucra si ca antistress. 
  • Pastrati parul in asa mod pentru 1-4 ore, dupa care spalati bine rezidurile de ulei.
  • Folositi un sampon si conditioner fara sulfati si parabeni.
  • Uscati parul.
*Acest tratament pentru par cu ulei de masline nu recomand innainte cu citeva ore de evenimente, deoarece ca rezultat parul este foarte fin si fara volum, iar coafura nu va iesi asa cum vo doriti. Daca totusi insistati la asa o masca de par, evitati aplicarea la radacina parului.Related

Naturiste 7927491672243762431

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item