Masca Reparatorie si Hidratanta cu Avocado


Principalul ingredient ce se contine in masca reparatorie si hidratanta cu avocado contine o duzina de fitonutrienti si minerale. In compoziţia la 1 avocado se numara  vitamina B6, vitamin K,  vitaminele E şi C,  potasiu, magneziu si fibre, precum si  2 carotenoizi foarte importanţi, lycopenul şi beta-carotenul, care sunt cunoscuti ca antioxidanţi puternici.
Masca reparatorie si hiratanta cu avocao contine pe linga minerale o cantitate mare de proteine din diferite clase, vitamine si fibre alimentare.
Ingreiente pentru Masca Reparatorie si Hidratanta cu Avocado:
1 banana 
2 oua
1/2 avocado
3 linguri ulei de masline
3 linguri miere incalzita
Preparare:
se maruntesc toate componentele cu ajutorul unui mixer si se incorporeza intr-o masa omogena, care se lasa citeva minute la un loc caldut, pentru ca toate ingreientele sa secrete nutrientii necesari. dupa care se aplica pe par la radacini si cu o usoara manevrare inspre capete. 
se mentine 30 minute acoperit cu un prosop pentru a mentine caldura ce ajuta la patrunderea elementelor in scalp, radacini si par.
Clatiti cu apa caluta. 
Veti vedea efectul imediat, parul va deveni mai moale, mai uniform, se piaptana mai bine, capetele vor arata mai pline , fara fisuri. La aranjare veti avea parte de volum si luciu.


Related

Tutoriale 6487767088530595650

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item