11

Jul

Laminarea părului folosită ca tratament

Laminarea părului este o procedură prin care se aplică un mix de proteine pe suprafață părului, șuviță cu șuviță, se lasă aproximativ 25 de minute, timp în care proteinele pătrund în interiorul firului de păr îmbogățindu-l, umplând golurile și acoperindu-l cu un strat protector. Laminarea părului este o procedura simplă ce nu dăunează părului. Efectul ei se menține timp de 5-6 săptămîni.

EFECTE?

  1. Părul tratat prin laminare devine mai flexibil, mai gros, cu mai mult volum. Firele se piaptănă ușor, devin mai mătăsoase, au mai multă strălucire, iar coafarea devine o plăcere.

  2. Laminarea părului apară firele de păr, devin mai puternice și mai rezistente față de factorii poluanți, cum ar fi razele UV, praful sau alți factori precum decolorarea părului, vopsirea, permanentul.

  3. În caz că ai părul vopsit nu e nici-o problemă, după laminare, firele de păr vor deveni de câteva ori mai strălucitoare, mai rezistente, iar culoarea se va păstra pentru mai mult timp.

  4. Laminarea părului este ideală iarnă sau vara, anotimpurile în care părul nostru este cel mai expus pericolului de degradare.

Există și o procedură numită laminarea părului cu culoare, această îți permite nu doar îmbogățirea părului cu proteine dar și nuanțarea lui fără a folosi vopseaua ce conține amoniac, efectele acestuia sunt părul uscat și ars.

Laminarea părului este recomandată tuturor femeilor, excepție fac femeile însărcinate, ea poate fi repetată deoarece nu dăunează părului.

Fiți foarte atente, citiți bine pe eticheta produsului, deoarece acesta în multe cazuri conține formaldehida- substanță toxică cancerigenă. Formaldehidă se folosește că stabilizator a compușilor proteici, aceasta, la evaporare pătrunde în corpul uman și provoacă iritații, iar în cel mai rău caz cancer. Acest compus în multe țări este interzis, dar oricum fiți foarte atenți la ce produse folosiți!

Succes!

< PrecedentulUrmătorul >