Cum te ajuta masca pentru par ars ?


tratamente pentru par ars         Parul  degradeaza din cauza a mai multor factori, fie ca a fost vopsit, decolorat, expus la razele uv sau pur si simplu din cauza produselor de coafat, cele ca placa de indreptat, uscatorul de par, samponul, sau chiar si asa zisele produse de ingrijire cu parafeni, conservanti ,coloranti, care nu fac decit sa suprime parul.


Parul ars prezinta urmatoarele simptome:


  • Virfuri despicate
  • Parul e  rebel si nu se supune coafarii
  • Subtiat
  • Repede se electrizeaza
  • Isi pierde din culoare si luminozitate


          In caz ca intilnesti la tine aceste simptome, ai nevoie urgent de o masca pentru par ars ce trebuie sa contina ulei, proteine, minerale active, aminoacizi esentiali, vitamine.
Cea mai eficienta masca pentru par ars le va contine pe toate, in plus recomand si placenta. Placenta este un extras natural, cu numerosi nutrimenti esentiali parului ce-l ajuta sa-si restabileasca structura.
       
          Dupa cum spuneam, pentru a realiza o masca pentru par ars ai nevoie de o lingura de ulei de brusure,acesta ajuta la cresterea si renovarea parului, una de ulei din germeni de griu,care contine acizi graşi polinesaturaţi, acid oleic,acid palmitic, carotenoide, vitamina K, si inca o lingura  de ulei din simburi de struguri, ce contin vitamina E si vitamina F, precum si unele minerale: seleniu, zinc, cupru, jumate de banana pisata, un galbanus de ou. Toate aceste ingrediente de amesteca bine si se aplica pe par de la radacina spre virf, acoperiti cu pelicula dupa care cu un prosop, pentru a creste temperatura si a mari viteza reactiei. Timp recomandat e de 40 min.

          Acest melanj de vitamine, minerale, si aminoacizi esentiali se poate de folosit in calitate de masca pentru par cret deteriorat sau ca masca pentru par despicat dar cel mai eficient va fi folosit in calitate de  masca pentru par decolorat.

Related

Naturiste 6067473581443281120

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item