18

May

Tratament pentru păr cu keratină

Keratina este de-a dreptul o adevărată scăpare pentru firele despicate și lipsite de viață. Această proteină face minuni, transformă ușor un păr deteriorat și fără vlagă în unul mătăsos și plin de viață. Acoperind ușor firul de păr de la rădăcina până la vârfuri, această se comportă ca un strat protector care îi garantează siguranță față de factorii toxici de mediu.

Acest tratament pentru păr cu keratină este folosit în toate saloanele de frumusețe, și totuși, nu toți își dau seama despre ce vorbesc.

Keratina este o micromolecula proteică ce întră în compoziția părului. Aceasta este o moleculă de structură ce redă textura și structură părului. Odată afectată, această se manifestă cu consecințe estetice nesatisfăcătoare. Părul devine fragil, se rupe, se desface la capete, își pierde culoarea, strălucirea și devine uscat. De aceea, un tratament pentru păr cu keratină nu strică niciodată, ci, din contra, se recomandă.

Acesta presupune acoperirea firelor de păr cu un strat subțire de keratină, fie lichidă sau spray. Pe părul proaspăt spălat și mediu uscat se aplică o substanță cu keratină. Se menține în jur de 20 de minute după care se spală și se usucă. La uscare, un singur lucru este important, TEMPERATURA. Ea trebuie să fie în jur de 200 grade Celsius, deoarece ajută la fixarea keratinei, și nu mai înalta. Dacă nu dorești îndreptarea părului cu keratină, atrage o deosebită atenție la starea și volumul părului tău. Nu-l usca liber dacă e pufos, așa și o să rămână.

Folosește un pieptene din păr natural și usucă părul aranjându-l, așa îi vei redă structură pentru viitoarele 14 zile. După care KERATINa se va îndepărta ușor de pe păr, din această cauza este necesar de a întreține tratamentul. Recomand folosirea Șamponului, Balsamului și o Măștii de păr cu keratină. Astfel, îți vei menține părul într-o stare optimă.

Un tratament pentru păr cu keratină este posibil de efectuat și acasă, este necesar doar să procuri o mască bună cu keratină de la o marcă cunoscută, cum ar fi Keune sau altele, deoarece pe piață există nenumărate produse cu keratină necalitative, periculoase și chiar cancerigene.

Atrageți atenția la ambalaj, să nu conțină formaldehidă o substanță cancerigenă care se evaporă foarte ușor. De regulă, aceasta este folosită de producătorii din Israel, din această cauză, SUA a interzis comercializarea lor pe piață.

< PrecedentulUrmătorul >