Tratament pentru par cu keratina

Tratament pentru par cu keratina
Keratina este de-a dreptul o adevarata scapare pentru firele despicate si lipsite de viata. Aceasta proteina face minuni, transforma usor un par deteriorat si fara vlaga in unul matasos si plin de viata.
Acoperind usor firul de par de la radacina la virf aceasta se comporta ca un strat protector, care ii garanteaza siguranta fata de factorii de mediu. 

Acest tratament pentru par cu keratina este folosit de toate saloanele de frumusete, si totusi nu toti isi dau seama despre ce vorbesc.

Keratina este o micromolecula proteica ce intra in compozitia parului. Aceasta este o molecula de structura, ce reda textura si starea parului. Odata afectata aceasta se manifesta urit. Parul devine fragil, se rupe, se desface la capete, isi pierde culoarea, stralucirea si devine uscat. De aceea un tratament pentru par cu keratina nu strica niciodata.

Tratament pentru par cu keratina
Acesta presupune acoperirea firelor de par cu un strat subtire de keratina fie lichida sau sprei. Pe parul proaspat spalat si mediu uscat se aplica o substanta cu keratina. Se mentine in jur de 20 min. dupa care se spala si se usuca. La uscare un singur lucru este important, TEMPERATURA. Ea trebuie sa fie in jur de 200 grade Celsius, deoarece ajuta la fixarea keratinei, si nu mai innalta. Daca nu doresti indreptarea parului cu keratina, atrage o deosebita atentie la starea si volumul parului tau. Nu-l usca liber daca e pufos, asa si o sa ramina.

Foloseste un pieptene din par natural si usuca parul aranjindu-l, asa ii vei reda structura pe viitoarele 14 zile. Dupa care KERATINA se va indeparta usor de pe par, din aceasta cauza este necesar de a o intretine. Recomand folosirea Samponului, Balsamului si o Masca de par cu keratina. Astfel iti vei mentine parul intr-o stare buna.

Tratament pentru par cu keratina
Un tratament pentru par cu keratina este posibil si acasa, este necesar doar sa procuri o masca buna cu keratina de la o marca cunoscuta, cum ar fi Keune sau altele, deoarece pe piata exista nenumarate produse cu keratina necalitative, periculoase, cancerigene.
Atrageti atentia la ambalaj, sa nu contina formaldehida o substanta cancerigena care se evapora foarte usor. De regula aceasta este folosita de producatorii din Israel, din aceasta cauza, SUA a interzis comercializarea lor pe piata.

Related

Cosmetice 4731137916276986808

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item