Par drept fara placa

par drept fara placa
Parul drept este moftul tuturor femeilor, acesta iti arcuieste trasaturile fetei, si scoate in evidenta personalitatea, asadar odata cu aparitia placii, parul cret nu mai este o problema.  Insa, bataie da cap abia incepe, parul expus deseori la caldura devine mai subtire, isi strica structura, se rupe usor, si se arde. 
       Iata de ce eu va recomand sa va faceti un par drept fara placa. 

 Pasul 1
Spalati parul bine cu sampon, perfect ar fi samponul cu keratina, daca nu aveti, incercati un sampon cu mai putini parabeni, coloranti etc.
 Pasul 2
Clatiti bine parul si aplicati balsamul simplu sau cu keratina, dupa care la dorinta o masca de par cu keratina. Maska cu keratina va nivela structura firului si-l va face mai gros, mai stralucitor. Maska cu keratina are un timp de actiune de 25 minute si iti permite sa ai un par drept fara placa immediat dupa uscare!
par drept fara placa
Pasul 3

Uscati parul intr-un prosop, aplicati pe parul putin umed mixul de ulei cu jojoba si ylang-ylang. Plasati in palma miinii citeva picaturi de ulei, imrastiati-l pe toata suprafata palmelor si aplicati pe par incepind de la virfuri, dar nu atingeti 7 cm de la radacini. Masati usor, nu exagerati cu uleiul, doar citeva picaturi!
Pasul 4
Asteptati 5 minute si incepeti a usca parul de la virfuri cu jutorul unei perii. Pentru un volum mai pronuntat, uscati parul in pozitia capului aplecata in fata, distanta uscatorului va fi de 15 cm.
Aceasta metoda o folosesc si eu dupa ce mi s-a degradat parul, deci nu mai utilizez placa de 7 luni, iar parul meu arata mai bine pe zi ce trece, e mai sanatos, mai flexibil, mai moale, se scurge printre degete, astfel am un par drept fara placa!

Related

Naturiste 3320226863538750943

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item