19

Aug

Păr drept fără placă

Părul drept este moftul tuturor femeilor, acesta îți arcuiește trăsăturile feței și scoate în evidență personalitatea, așadar, odată cu apariția plăcii, părul creț nu mai este o problemă. Însă, bătaia da cap abia începe, părul expus deseori la căldură devine mai subțire, își strică structura, se rupe ușor și se arde. Iată de ce eu vă recomand să vă îndreptăți părul fără utilizarea plăcii.

Pasul 1

Spălați părul bine cu șampon, perfect ar fi șamponul cu keratina, dacă nu aveți, încercați un șampon cu mai puțini parabeni, coloranți etc.

Pasul 2

Clătiți bine părul și aplicați balsamul simplu sau cu keratină, după care, la dorință, o mască de păr cu keratină. Masca cu keratină va nivela structura firului și-l va face mai gros, mai strălucitor. Masca cu keratină are un timp de acțiune de 25 minute și îți permite să ai un păr drept fără placă imediat după uscare!

Pasul 3

Uscați părul într-un prosop, aplicați pe părul puțin umed mixul de ulei cu jojoba și ylang-ylang. Plasați în palma mâinii câteva picături de ulei, împrăștiați-l pe toată suprafața palmelor și aplicați-l pe păr începând de la vârfuri, dar să nu ajungeți cu el la cel puțin 4 cm de la rădăcini. Masați ușor, nu exagerați cu uleiul, doar câteva picături!

Pasul 4

Așteptați 5 minute și începeți să vă uscați părul de la vârfuri cu jutorul unei perii. Pentru un volum mai pronunțat, uscați părul în poziția capului aplecat în față, distanță uscătorului va fi de 15 cm.

Această metodă o folosesc și eu după ce mi s-a deteriorat părul, deci nu mai utilizez placă de 7 luni, iar părul meu arată mai bine pe zi ce trece, e mai sănătos, mai flexibil, mai moale, se scurge printre degete, astfel am un păr drept fără placă!

< PrecedentulUrmătorul >