Cit de Des se Frezeaza Parul

Cit de Des se Frezeaza Parul
Cit de Des se Frezeaza Parul 


Cu toate ca atunci cind se rupe firul de par nu simtim durere, parul totusi este viu, avind ciclul sau de viata pe care l-am descris in articolul Cit de des se piaptana Parul ?  Deci cit de des se frezeaza parul ? Parul cu capetele arse trebuie obligatoriu de-l frezat o data in luna, 2-3 cm, daca nu doriti sa-l scurtati, si 7-8 cm daca doriti sa scapati definitiv de par ars.
Pentru mine este foarte greu sa tai citiva centimetri din par, dar mai ales cind merg la frezer si acesta in loc de 2 cm imi taie 10 cm, cred ca va este cunoscuta faza.

Parul meu nu este vopsit si nici tonat, dupa constructie este subtire si se onduleaza la virfuri in mod normal.Am decis cu o luna in urma co sa-mi construiesc scaritele in par dupa bunul plac si de una singura. Mi-am cumparat 2 tipuri de foarfece , o foarfeca care taie, si alta care rareste. Am petrecut 3 ore in fata oglinzii si intr-un final am reusit. Mai jos o sa vedeti rezultatul dupa o luna de la data frezarii.

Cit de Des se Frezeaza Parul
Cit de Des se Frezeaza Parul 

Mi-am frezat parul pe ulei, adica am stropit parul si indeosebi capetele cu ulei pentru a nu le deteriora in timpul manevrelor cu peria si foarfecele. Am ramas multumita de rezultat, dar nu va sfatui sa incercati singure acasa daca nu aveti skills-ul de frezer.
A trecut o luna, parul meu a crescut cu 3 cm, ce ma bucura mult, virfurile sunt sanatoase si parul se piaptana mai usor.
La intrebarea cit de des se frezeaza parul , pot raspunde :

  • Pentru parul sanatos , doar pentru profilaxie si prevenirea capetelor inflorite, - o data la 2 luni;
  • Pentru parul vopsit - obligatoriu o data in luna dar cite putin;
  • Pentru parul deteriorat - o data la 2 saptamini.

La aceste concluzii am ajuns din propria experienta si din experienta prietenelor mele.

In articolul ce urmeaza voi povesti despre uleiul care il folosesc pentru virfuri.

Related

Sfaturi 5967597250360960867

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item