Tratament intensiv cu proteine pentru par, keratina         Asemanator pielii, firele de par sunt supuse la grele incercari, ger, raze ultraviolete, praf, deshidratare etc. Daca stratul de piele si anume epidermul se regenereaza, nu si parul.
        Razele ultraviolete distrug cuticula si de aia firul de par pierde din elasticitate,stralucire, volum, strat protector si anume keratina.
       Keratina actioneaza ca un strat protector impotriva factorior de mediu dar sub actiunea indelungata a soarelui si altor factori ea se subtiaza si de aceea parul se poate rupe usor.

Cosmetologii vin cu un program reparator:

       Dupa cum se stie, keratina este cea mai importanta proteina ce intra in compozitia parului, il protejeaza si-i confera volum si stralucire, dar odata cu multiplele utilizari ale samponului, si altor produse, ea se subtiaza.
       Pentru a evita acest caz, cosmetologii recomanda o serie de tratamente cu keratina, cum ar fi keratina pentru par deteriorat sau keratina lichida.
       Aceasta se utilizeaza foarte simplu, atit in conditii castnice cit si la coafor.

Cum se face ?

       Parul se spala cu un sampon fara sodiu, acesta indeparteaza urmele de produse cosmetice si sebum, dupa care se usuca. Se ia cite o suvita de par, pe ea se aplica keratina lichida, dupa aia se usuca din nou la o temperatura inalta pentru ca aceasta sa se fixeze de par. 
       In caz ca folosim keratina pentru par drept, dupa aplicarea solutiei, parul se intinde bine cu placa, aceasta permite de a-i conferi structura keratinei.Keratina lichida poate fi folosita si in sampon, sau masca pentru par, aceste produse, innoiesc stratul de keratina.

Ce rezultate obtinem?

Tratamentul cu cheratina este un proces prin care keratina lichida se aplica pe suprafata parului si se fixeaza pentru mai mult timp. In urma acestui proces <<Tratament Keratina Par>>, firele isi recapata vitaitatea devin manevrabile, la fel este un bun tratament pentru fire despicate. Complexul de proteine  <<Tratament Keratina Par>> confera luminozitate,un look sanatos, flexibilitate si ofera rezistenta impotriva factorilor de mediu. Tratamentul cu keratina revitalizeaza parul, trateaza firele uscate si degradate, reda structura si forma parului. Efectul se poate mentine pina la 8-9 saptamini.


       In ultimul timp, parul lung este in voga si nu conteaza ondulat sau drept, orice femeie si-l doreste sa-l aiba. Mai nou, a devenit deja populara extensia parului, si anume extensii cu keratina.
       Aceste extensii cu keratina se aplica cu ajutorul unui aparat special, sunt permanente iar montarea necesita un personal calificat. Dupa regula nu afecteaza parul, sunt usor de intretinut si sunt indepartate doar cu o solutie speciala.


Cine se poate bucura de keratina pentru par?


  • Recomandat pentru orice tip de par: natural, vopsit, decolorat, drept, cret sau ondulat.
  • Dureaza 8-9 saptamini.
  • Keratina este un produs natural.
  • Eficient in cazul parului vopsit sau tratat chimic.
  • Femeilor insarcinate le este interzis tratamentul cu keratina.
  • Pentru parul natural, dureaza 5-6 saptamini.

Related

Cosmetice 508555599456186460

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item