07

Feb

Tratament intensiv cu proteine pentru păr

Asemănător pielii, firele de păr sunt supuse la grele încercări, frig, raze ultraviolete, praf, deshidratare etc. Dacă stratul de piele și anume epidermul se regenerează, părul din păcate nu. Razele ultraviolete distrug cuticula și de aceea firul de păr pierde din elasticitate, strălucire, volum, strat protector și cel mai important, din keratină. Keratina acționează că un strat protector împotriva factorior nocivi de mediu, însă, sub acțiunea îndelungată a soarelui și a altor factori ea se subțiază și de aceea părul se poate rupe foarte ușor.

Cosmetologii vin cu un program reparator:

După cum se știe, keratina este cea mai importantă proteină ce intră în compoziția părului, îl protejează și-i conferă volum și strălucire, dar odată cu multiplele utilizări ale șamponului și altor produse ea se subțiază. Pentru a evita acest caz, cosmetologii recomandă o serie de *tratamente cu keratină, cum ar fi keratina pentru păr deteriorat sau keratina lichidă.

Această se utilizează foarte simplu, atât în condiții casnice cât și la coafor!

Cum se face?

Părul se spală cu un șampon fără sodiu, acesta îndepărtează urmele de produse cosmetice și sebum, după care se usucă. Se ia câte o șuviță de păr pe care se aplică keratina lichidă, după care se usucă din nou la o temperatura înaltă pentru că aceasta să se fixeze pe păr.

În caz că folosim keratina pentru păr drept, după aplicarea soluției, părul se întinde bine cu placa, aceasta este necesar pentru a se atașa eficient de firele de păr.Keratina lichidă poate fi folosită și în șampon, sau mască pentru păr, aceste produse, reînnoiesc stratul de keratină.

Ce rezultate obținem?

Tratamentul cu keratină este un proces prin care keratina lichidă se aplică pe suprafața părului și se fixează pentru mai mult timp. În urma acestui proces firele își recapăta vitalitatea și devin manevrabile, în plus, este un bun tratament pentru firele despicate. Complexul de proteine Tratament Keratină Păr conferă luminozitate, un aspect sănătos, flexibilitate și oferă rezistență împotriva factorilor de mediu. Tratamentul cu keratină revitalizează părul, tratează firele uscate și degradate, redă structura și formă părului. Efectul se poate menține până la 8-9 săptămâni.

În ultimul timp, părul lung este în vogă și nu contează dacă ne referim la cel ondulat sau drept, orice femeie și-l dorește să-l aibă. Mai nou, a devenit deja populară extensia părului, și anume extensii cu keratină. Aceste extensii cu keratină se aplică cu ajutorul unui aparat special, sunt permanente, iar montarea lor necesită un personal calificat. De obicei, nu afectează părul, sunt ușor de întreținut și sunt îndepărtate prin simpla aplicare a unei soluții speciale.

Cine se poate bucura de keratina pentru păr?

  • Recomandat pentru orice tip de par: natural, vopsit, decolorat, drept, creț sau ondulat.

  • Durează 8-9 săptămâni.

  • Keratina este un produs natural.

  • Eficient în cazul părului vopsit sau tratat chimic.

  • Femeilor însărcinate le este interzis tratamentul cu keratină!

< PrecedentulUrmătorul >