Tratament Pentru Par Gras cu Bicarbonat de Sodiu

Parul gras este o bataie mare de cap atit pentru femei cit si pentru barbati. Ca remediu se foloseste un tratament pentru par gras cu bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este cunoscut inca din antichitate pentru efectele sale antimicrobiene, bazice, antiinflamatoarii etc.

Parul gras contine o cantitate sporita de sebum (grasime), care este generata de pielea capului si care in timpul pieptanatului este raspindita pe toata lungimea parului. Din aceasta cauza, parul isi pierde elementar din volum, stralucire si elasticitate.
Sampoanele pentru parul gras usuca scalpul, dar odata cu aceasta scalpul isi modifica pH-ul si acesta se ingrasa din nou.
Tratament Pentru Par Gras cu Bicarbonat de Sodiu
Bicarbonat de Sodiu
Tratamentul pentru par gras cu bicarbonat de sodiu permite normalizarea pH-ului pielii, inlaturind mirosul acid neplacut, si reda stralucirea parului.

De asemenea aplicarea acestui tratament regulat, permite inlaturarea cantitatii in exces de sebum, spalarea parului in periade mai indelungate astfel evitati degradare parul prin spalari si uscari dese.

 Reteta tratamentului pentru par gras cu bicarbonat de sodiu o gasiti mai jos:

Solutia cu bicarbonat de sodiu se pregateste intr-un vas 200 ml cu apa fiarta cu temperatura 25-30 grade, se adauga 3 lingurite cu bicarbonat de sodiu si se agita pina se disolva complet.

Innainte de aplicare-a solutei pe par nu este necesar sa spalati parul cu sampon sau oricare alta solutie.

Solutia cu bicarbonat de sodiu se aplica de la radacini si masind usor spre virfuri.
Masati bine scalpul prin miscari de rotatie, lasati sa actioneze 5 minute, dupa care clatiti.

Repetati procedura de fiecare data cind simtit nevoia.


Related

Sfaturi 8325044449341368692

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item