Masca Pentru Par cu Efecte Regeneratorii

Perioada de iarna este cea mai importanta pentru corpul uman. Acesta necesita o ingrijire si alimentatie corecta. Odata cu exfolierea pielii scalpului apare si caderea parului. Cauzele acestor efecte se datoreaza scaderii aportului de vitaine si minerale. Anume din acest motiv trebuie sa va hraniti parul cu o  masca pentru par cu efecte regeneratorii.
Nu este un secret ca parul are nevoie de proteine, acestea constituind 90 % din toate compozitia parului. Proteina cu cea mai mare influenta asupra parului este KERATINA. Acum exista numeroase produse cosmetice pentru par cu keratina, incepind de la sampon cu keratina, balsam sau maska de par cu keratina, si terminind cu keratina lichida.
Masca pentru par cu efecte regeneratorii
Vitaminele in functie de alimente


Parul are nevoie de minim 4 vitamine importante, A, E, H, C 

Aceste vitamine ar trebui sa se contina in masca pentru par cu efecte regeneratorii.
Vitamina A - este principala vitamina care ajuta la producerea de sebuum, astfel imblinzeste exfolierea parului. Tratamente pentru par cu Vitamina A inzestreaza parul cu antiozidanti care inhiba radicalii liberi ce actioneaza asupra ruperii parului.
Surse de vitamina A sunt: morcovii, ouale, broccoli, pestele, carnea, spanacul, caisele, perele.

Vitamina C este un component important in procesul de metabolizare a organismului. Acesta confera parului stralucire si putere. De asemenea ajuta si la cresterea parului. Doza necesara organismului este de 60 mg pe care o poti lua din portocale, lamii, kiwi, rosii, capusuni.

O alta vitamina importanta parului este Vitamina E- care este la fel un antioxidant puternic, creste circulatia singelui la nivelul scalpului, astfel alimenteaza radacina parului cu nutrimentii necesari. Vitamina E confera de asemenea elasticitate parului. Daca ai parul subtire, vitamina E combate electrizarea parului. Vitamina E este de asemenea pe larg folosita in masca de par pentru fire despicate. Alimentele bogate in Vitamina E sunt: ssemintele, germenii de griu, nucile, rosiile, uleile vegetale etc.

La intarirea parului ajuta Vitamina H care mai poarta si numele biotina. Biotina ajuta la regenerarea virfurilor despicate, confera un look sanatos parului si de asemenea hidrateaza scalpul. Vitamina H este foarte des intilnita in produsele cosmetice si naturiste pentru par. Se contine in cereale, uleiuri, nuci, oua.

Pentru a creste efectul la masca pentru par cu efecte regeneratorii este necesar sa folositi uleiuri hranitoare, proteinele din oua, vitaminele din fructe. Inveliti parul cu un prosop pentru a mentine temperatura .


Related

Sanatate 2212445453736570368

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item