Tratament impotriva caderii parului

impotriva caderii parului
       Atit la femei cit si la barbati exista faze ale caderii parului. Nu este secret ca barbatii piert parul mai devreme ca femeile, fie ca din cauza metabolizmului, factorilor de mediu sau fie ca e genetic. Caderea parului deseori se transmite prin gene de la tata - fiu, mama - fiica. Femeile insa sunt mai rezistente, ele isi pot pastra podoaba capilara un timp foarte indelungat. 


Generatorii caderii parului pot fi:
  • Alimentarea incorecta;
  • Lipsa de somn;
  • Supra-solicitare a organismului;
  • Stresul, nervoitatea;
  • Factorii chimici;
  • Boala;
masca impotriva cderii parului
        Anume din aceste cauze, innainte de a purcede la un tratament impotriva caderii parului, intrebati-va daca nu sunteti influentati de acesti generatori ai caderii parului.
       Efectul  caderii parului este un lucru absolut normal, caci omul pierde zilnic in jur de 50 fire par. Aceasta e un lucru firesc, deoarece in locul celor cazute cresc altele, ca si genele de altfel.
       Daca insa la spalarea parului, sau la aranjarea lui de zi cu zi inregistrati o cadere  mai abundenta, aveti urgenta nevoie  de un tratament impotriva caderii parului.


      Puteti combina tratamentele daca dispuneti de un par cu probleme (Tratament pentru par ars, tratament pentru par gras,etc)


Ce folositi pentru un tratament impotriva caderii parului:

  • 2 galbenusuri 
  • 2 linguri de cherosina (combustibil)
  • piper negru
Mod de aplicare:


       Aplicati cherosina mai intii la radacina parului, masati usor, deplasinduv pe intreaga lungime a parului, stringeti parul in coc si asteptati 30 minute. Spalati bine parul. Pe parul putin umed aplicati masca impotriva caderii parului din ou si citeva fire de piper negru prealabil omogenizata. Se aplica de la radacini spre virfuri. 
     Asteptati 40 minute. 
Repetati aceasca masca impotriva caderii parului de 2 ori pe saptamina , si o data pe saptamina aplicati cherosina pe par. 
     Tratamentul dureaza 2 luni, dupa care veti aplica fiola cu vitamina A si fiola cu vitamina B12 la radacina parului o data pe saptamina. 


Dca aveti parul subtire,  parul ars, sau matreata,  acest tratament pentru par va va trata pielea scalpului, va opri caderea si va stimula cresterea parului, de asemenea va ingrosa firul de par.

Related

Noutati 2116184682985657654

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item