De Ce Folosim Cuminul in Tratamente pentru Par ?

    Cuminul, este o planta din familia Apiaceae ce provine din Egipt si Siria. Este stiut faptul ca semintele de cumin sunt folosite in culinaria diferitor culturi, dar pe linga aceasta cuminul este utilizat si ca planta medicinala, si ca un remediu de frumusete.
Cuminul in tratamente pentru par detine un loc de frunte cu mai mult de 100 nutrienti si vitamine care imbogatesc si reda apectul de par sanatos chiar si firelor arse.
cumin praf in masca pentru par ars
    Cuminul  revitalizeaza organismul, administrat corect si sistematic atit intern cit si extern , cuminul mareste metabolismul, normalizeaza colesterolul si scade pofta de mincare, dar cel mai important anume in tratamente pentru par este accesibilitatea acestuia. Semintele se transforma usor in praf care poate fi folosit ca ingredient principal in masca pentru par ars la fel ca si in masca pentru cresterea parului.

Ingrediente / Masca pentru par ars cu cumin /

Cumin praf 100g
Ulei de cocos 50 g
Cafea naturala praf marunt 100g 

    Amestecam totul intr-un bol pina cind incorporam toate ingredientele intr-o masa omogena. Masca pentru par ars cu cumin se aplica de la radacini spre virfuri. Aplicarea mastii dureaza ceva timp in dependenta de lungimea parului . Va recomand aplicarea pe par umed si fiti atenti caci masca se intareste foarte repede. Acoperiti suprafetele cu pelicula pentru a le proteja. 
    Odata aplicata masca o mentineti 20-30 min dupa care spalati bine cu apa calda. Dupa spalare o sa simtiti un miros de cocos si cafea . Virfurile parului vor fi hidratate si aspectul de par ars va disparea treptat.

Cheia unui par sanatos este sistematizarea , folositi si aplicati cel putin o  data pe saptamina o masca de par la alegere si veti observa diferenta.


Related

Naturiste 4988265902077491093

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item