Laminarea parului acasa

Procesul de laminarea parului a aparut recent, si astazi este unul dintre cele mai intrebate procedee in saloanele de frumusete. Cu toate acestea, procesul de laminarea parului este unul costisitor si nu fiecare si-l permite, pentru aceasta ideala ar fi solutia de laminarea parului acasa, care ar simplifica lucrurile si ar deveni accesibila tuturor femeilor.
Cum sa-ti faci laminarea parului acasa?
Pentru acest procedeu ai nevoie de :
1 lingura-gelatina de o calitate innalta;
3 linguri-apa fiarta fierbinte;
   un albus de ou;
1 lingura-balsam de par cu keratina (daca nu aveti se poate si unul obisnuit);
Cum se face?
melanj gelatina-laminarea parului acasa
Preventiv se spala parul bine, se aplica o masca de par cu proteine sau una simpla, asteptati actiunea mastii mai apoi spalati si clatiti bine. Acoperiti parul cu un prosop.
Pentru laminarea parului acasa se ia o lingura de masa cu gelatina, se pune intr-un vas din sticla incalzit si se solubilizeaza (amesteca) cu alte 3 linguri cu apa fierbinte, amestecati intensiv pina ce nu mai ramin granule de gelatina. Dupa solubilizarea gelatinei, aceasta se racoreste, si se adauga balsamul pentru par-1 lingura, se amesteca iar la sfirsit adaugati albusul de ou deja amestecat. Melanjati bine!
Balsamul de par o sa ajute la spalarea melanjului de pe par.
Cum se aplica?
Aplicati atent cu 3 cm de la radacinile parului suvita cu suvita pina la virf. Stringeti parul si invaliti in folie, dupa care cu un prosop. Asteptati 45 minute.
Spalati atent parul, in caz ca e greu de facut, mai adaugati putin balsam, clatiti si uscati parul cu capul in jos.
Folositi acest tratament pentru par ori de cite ori e nevoie deoarece gelatina este un produs absolut natural, un compus proteic format din mai multi aminoacizi ca glicina, alanina, valina, prolina etc.

Related

Sfaturi 2600488709000324152

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item