Tratament cu keratina pentru fire despicate

Tratament cu keratina pentru  Fire despicate
   Keratina nu este nimic altceva decit o proteina proprie parului, ea ii confera structura, duritate, volum, protectie contra factorilor de mediu si nu in ultimul rind stralucire.      
     Produsele cu keratina sunt vedetele secolului XXI, iar astazi sunt mult mai accesibile ca la inceput. Orice tratament pentru par presupune multa ingrijire si atentie. 
     Pentru a ajunge la un rezultat dorit trebuie sa repetati de mai multe ori tratamentul.

  
      Tratamentul cu keratina insa are un termen mai lung ca o alta masca pentru par, moleculele proteice acopera firul de par in intregime, ii astupa golurile, lichideaza neregularitatile, il face mai moale, usor de pieptanat, usor de coafat, mai stralucitor si mai cu volum.

       Firele despicate sunt o adevarata bataie de cap, daca sunt scurte mai bine sa le frezezi, iar daca tii la lungimea parului tau, ai putea sa folosesti spreiul cu keratina pentru fire despicate. 
tratament cu keratina penru fire despicate
     Spreiul cu keratina va actiona ca un camuflaj pentru fire despicate, le va face mai puternice, mai sanatoase atit vizibil cit si la atingere, nu se vor rupe si desigur nu se vor incilci.

Dar trebuie de stiut un lucru, pentru orice aplicare a produselor cu keratina sunt citeva reguli :

  • Mai intii de toate parul trebuie degresat, folositi samonul cu sodium pentru a serge orice urma de produse cosmetice;
  • Spalati bine parul si uscati astfel ca el sa fie doar putin umed;
  • Aplicati potrivit pe par, nu prea mult, deoarece firele se vor incleia, citiva stropi de keratina junge pentru fire despicate;

   Dupa aplicare uscati cu uscatorul de par la o distanta min de 15 cm. Uscati bine, caci keratina se intareste la temperatura.
    Avantajul spreiului cu keratina pentru fire despicate este ca puteti sa-l aplicti mai des ca de obicei, si nu va ia decit citeva min.

Related

Noutati 6995908851896435011

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item