Laminarea Parului inca un tratament pentru par !

Laminarea parului


Laminarea parului este o procedura prin care se aplica un mix de proteine pe suprafata parului suvita cu suvita, se lasa aproximativ 25 minute, timp in care proteinele patrund in interiorul firului de par imbogatindu-l, astupind golurile si acoperindu-l cu un strat protector. Laminarea parului este o procedura usoara, si nu dauneaza parului. Efectul ei se mentine 5-6 saptamini.
Laminarea parului
E F E C T E ?

         Parul tratat prin laminare devine mai flexibil, mai gros, mai cu volum. Firele se piaptana usor, devin mai matasoase au mai multa stralucire, iar coafarea devine o placere
        Laminarea parului apara firele de par, devin mai puternice si mai rezistente fata de factorii ambianti, cum ar fi razele uv, praful sau alti factori cum ar fi decolorarea parului, vopsirea, permanentul.
          In caz ca ai parul vopsit nu e o problema, dupa laminarea parului firele vor deveni de citeva ori mai stralucitoare, mai rezistente iar culoarea se va pastra mai mult timp. 
          Laminarea parului este ideala iarna sau vara, anotimpl in care parul nostru este cel mai expus pericolului de degradare. 
Laminarea parului cu culoare
      Exista si o procedura numita laminarea parului cu culoare aceasta iti permite nu doar imbogatirea parului cu proteine dar si nuantarea lui fara vopseaua ce contine amoniac, efectele caruia sunt parul uscat si ars.
Laminarea parului este recomandata tuturor femeilor, exceptie fac femeile insarcinate, ea poate fi repetata, deoarece nu dauneaza parul.


      Fiti foarte atente, cititi bine pe flaconasul cu laminare, deoarece acesta in multe cazuri contine formafdehida - substanta toxica cancerogena. Formaldehida se foloseste ca stabilizator a compusilor proteici, aceasta la evaporare patrunde in corpul uman si provoaca iritatii, iar in cel mai rau caz cancer. Acest compus in multe tari este interzis, dar oricum fiti foarte atenti ce produse folositi!


Succes!

Related

Noutati 8648290592585289415

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item