Alege Coafura de Mireasa reesind din Culoarea, Textura si Lungimea parului

Planificarea nuntii este un moment cu totul si cu totul special, umplut cu entuziasm si o multitudine de decizii. Din cele din urma pe linga ati gasi invitatiile perfecte, rochia sau locul de desfasurare, gama de culori sau rochia de mireasa, este necesar sa va decideti cu coafura perfecta pe timp de zi si seara.
Tratamente pentru par, va sfatuie sa va decideti cu 2 luni innainte ce coafura veti purta in ziua cea mai importanta din viata de cuplu. Alegeti-va coafura de mireasa reesind din "CTL" Culoarea, Textura si Lungimea parului dvs.
Este riscant sa recurgeti la smecherii de genul alungirea parului, indreptarea parului cu cheratina, scurtarea lungimii parului, schimbarea radicala a culorii, ca exemplu: din negru in blond.
Incercati aplicarea mastii de par pentru ameliorarea structurii parului, masca pentru fire despicate sau pentru par ars.
Incercati tonarea sau nuantarea parului cu cosmetica organica pe baza de ceai negru si hena, sau folositi produse profesionale cu actiune minima asupra firului de par.
Poate fi necesar sa incercati diferite stiluri de coafura pina sa-l gasiti pe cel perfect, de aceea Tratamente pentru Par iti propune o gama larga de coafuri pentru mireasa  diferite in lungimea si textura parului.
Related

Sfaturi 6994564264626531757

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item