Bucle Perfecte in Mod Natural

Parul este un burete ce absoarbe toate elementele din exterior si interior. De aia este necesar alimentarea corecta a organismului, si tratamentul prin aplicare a mastilor de par home made din alimente naturale.

Pentru a pastra aspectul sanatos a parului este necesar de a limita atit actiunea temperaturii asupra parului cit si produsele de cuafat care contin o doza mare de toxine.

Iata mai jos o metoda care iti permite sa-ti faci bucle perfecte in mod natural fara placa sau oricare alta  actiune termica.

Bucle Perfecte in Mod Natural
Bucle Perfecte in Mod Natural
Pasul 1: Pentru inceput este necesar sa va asigurati ca parul este proaspat spalat, si cu putin volum. Pentru a obtine volum, incercati sa va uscati parul cu capul in jos.

Pasul 2: Folositi putin ulei pentru firele parului, acesta va trata firele despicate dar si va conferi plinituda necesara pentru bucle perfecte in mod natural.

Pasul 3: luati treptat cite o suvita de par si rotiti-o pe dget, dupa care luati bucla rotita si o prindeti cu clama.

Pasul 4: Dupa o perioada de timp , atit timp cit aveti la dispozitie, dar nu mai putin de 45 minute, scoateti clama si lasati bucla intreaga. Parul nu necesita pieptanat.

Pasul 5: Coafura data este perfecta pentru orice petrecere sau intilnire cu prietenii.

Have Fun!Mai sus gasiti mai detaliat in imagini pasii pentru bucle perfecte in mod natural si fara careva actiune termica sau chimica.
   Daca aveti parul drept si care se onduleaza greu din experienta dvs, este necesar de a lungi timpul de creare a buclelor.

Un mic secret pentru fixarea buclelor:

Amestecati 2 linguri de zahar cu 100 ml apa si amestecati pina ajungeti la consistenta unui sirop, turnati apa intr-un pulverizator si stropiti putin suvita de par innainte de a o depana pe deget.

Aceasta este una dintre metodele cu care veti obtine Bucle perfecte in mod natural.

Related

Tutoriale 4082112646140794478

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item