28

Apr

Tratament cosmetic pentru păr ars

Părul ars este o noțiune des întâlnită de către majoritatea femeilor. De ce? Pentru că părul expus la soare sau la temperaturi ridicate își pierde din elasticitate, devine rigid și fără luciu. La majoritatea femeilor capetele părului sunt mai deschise la culoare, neascultătoare și seamănă câteodată cu o perie pentru vopsea uzată.

Astfel de vârfuri despicate am avut și eu acum o lună în urmă, ce pași am efectuat pentru a trata și a îndepărta capetele uscate voi descrie mai jos.

Pentru că vara aceasta a fost veselă, am câștigat pe lângă o nuanță de roșcat a părului și capete arse fără elasticitate. Deoarece lungimea părului îmi permite, am frezat părul cu 4 cm pentru a elimina capetele arse. După care mi-am ales un ulei pentru păr ca bază a unui tratament cosmetic pentru păr ars, mi-am procurat și un spray cu protecție de temperaturi ridicate.

Ok, uleiul se găsește ușor peste tot, este de la Garnier Fructis și se numește Triple Nutrition. La început am fost sceptică față de mesajul de pe sticlă ce spunea că va hrăni părul și îi va conferi luciul pierdut, dar după s-a dovedit a fi adevărat. Sticluța conține 3 tipuri de uleiuri, de avocado, migdale și olive.

Eu îl folosesc în felul următor:

  1. După spălare, acoper părul cu un prosop pentru a reduce apa din păr, după care aplic sprayul cu ulei începând de la jumătatea părului în jos. Pieptăn după dorință. Părul se piaptănă foarte ușor, atât pe părul umed cât și uscat.

  2. Îmi usuc părul cu uscătorul la o distanță de 15-20 de cm și la o temperatură medie.

  3. După uscare părul are un luciu deosebit și este moale și mătăsos. Miroase a fructe exotice. Apropo, pentru bărbați mirosul de fructe exotice se consideră un afrodisiac. Soțul meu adoră cum îmi miroase părul!

Acum despre părțile negative ale produsului:

Trebuie de amestecat bine înainte de utilizare iar dacă se folosește mai mult sau pe toată lungimea părului, după 2 zile se ajunge la efectul de păr gras.

Asta e, rămâne să alegeți voi, eu voi reveni cu informații despre sprayul cu protecție la 450 de grade Celsius .

< PrecedentulUrmătorul >