Tratament Cosmetic pentru Par Ars

Tratament Cosmetic pentru Par Ars
Tratament Cosmetic pentru Par Ars
Par Ars - este notiune des intilnita de majoritatea femeilor, de ce? pentru ca parul expus la soare sau la temperaturi ridicate isi pierde din elasticitate, devine rigid fara luciu.  La majoritatea femeilor capetele parului sunt mai deschise la culoare, neascultatoare, si seamana citeodata cu o perie pentru vopsea uzata.
Astfel de virfuri despicate am avut si eu acum o luna in urma, ce pasi am efectuat pentru a trata si indeparta capetele uscate voi descrie mai jos:
Pentru ca vara aceasta a fost vesela, am cistigat pe linga o nuanta de roscat a parului si capete arse fara elasticitate. Deoarece lungimea parului imi permite am frezat parul cu 4 cm pentru a reduce vizibil parul ars.
Dupa care mi-am ales un ulei pentru par ca baza unui tratament cosmetic pentru par ars, mi-am procurat si un sprei cu protectie la temperaturi ridicate.
Ok, Uleiul il vedeti mai jos,  este de la Garnier Fructis si se numeste Triple Nutrition. La inceput m-am atirnat sceptic fata de mesajul de pe sticla Hraneste si Confera luciu, dar cum sa dovedit este adevarat.  Sticluta contine 3 tipuri de ulei, avocado, migdale si oive.
Tratament Cosmetic pentru Par Ars
Tratament Cosmetic pentru Par Ars
Eu il folosesc in felul urmator:
Dupa spalare,  acopar parul cu un prosop pentru a reduce apa din par, dupa care aplic spraiul cu ulei incepind de la jumatatea parului in jos. Pieptan dupa dorinta. Parul se piaptana foarte usor, atit pe parul umed cit si uscat.
Imi usuc parul cu uscatorul la distanta de 15-20 cm si la o temperatura medie.
Dupa uscare parul are un luciu deosebit si este moale si matasos. Miroase a fructe exotice. Apropo, pentru barbati mirosul de fructe exotice se considera un afrodiziac. Sotul meu adora cum imi miroase parul!
Acum despre partile negative ale produsului:
Trebuie de amestecat bine innainte de utilizare, si daca se foloseste mai mult sau pe toata lungimea parului , dupa 2 zile se ajunge la efectul de par gras.
Asta e , ramine sa alegeti voi, eu voi reveni cu informatii despre spraiul cu Protectie la 450 grade Celsius .

Related

Produse 8542403901643694838

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item