29

Mar

Acure Organics Șampon și Condiționer cu Ulei de Argan și Omega 7

Acum câteva săptămâni am descoperit un șampon și un balsam foarte bune, și pentru că am rămas mulțumită, vreau să mă împart cu toții această experiență. Este vorba de Acure Organics Șampon și balsam cu ulei de argan și omega 7. Șamponul și Condiționerul au un miros foarte puternic de sâmburi de caise, foarte împrospător și neobișnuit pentru marketul de astăzi care iubește să ne inducă în eroare cu diferite mirosuri artificiale. Spre deosebire de alte produse pe care le-am încercat, efectul este vizibil chiar după prima utilizare. Mie mi-a ajuns doar o simplă uscare și am rămas plăcut impresionată.

Mirosul s-a păstrat pe păr încă 2-3 zile, chiar dacă am stat mult în bătaia vîntului. Nu îngrașă părul. Recent am făcut un tratament cu keratina pentru păr iar Acure Organics Șampon și balsamul cu ulei de argan și omega 7 mi s-au potrivit de minune. Nu conține Gluten, Sulfate, Parabeni sau Ftalați. Plus la toate, acest șampon împreună cu balsamul protejează culoarea părului vopsit.

După utilizare părul rămîne moale și mătăsos, foarte ușor se aranjează, nu se încâlcește și are un luciu natural. Pe lângă toate acestea șamponul și balsamul conțin ulei de cătină, omega 3, coenzima Q10 și ulei din semințe de dovleac. Acest complex de îngrijire este special creat pentru părul fragil, care suferă din cauza temperaturii ridicate vara/utilizarea plăcii de îndreptare a părului, sau care a fost vopsit. Sper să-l încercați și să vă convingeți și singure!

Acure Organics Șampon și Condiționer cu ulei de argan și omega 7 le-am procurat de pe Iherb, iată mai jos și link-ul cu aceste produse. Le-am procurat la un preț avantajos, 9 $ fiecare, la care mi-au mai făcut și 10 $ reducere la coșul cu cumpărături.

Șamponul: Acure Organics Shampoo Moroccan Argan Oil

Balsamul: Acure Organics Conditioner Moroccan Argan Oil

Am folosit cuponul JHG600 DE 10$ REDUCERE.

Lăsați în comentarii impresiile SAU întrebările dumneavoastră despre aceste produse.

< PrecedentulUrmătorul >