Tratament pentru par cu usturoi

tratamente pentru par cu usturoi
Usturoiul este cunoscut inca din cele mai vechi timpuri un remediu contra infectiilor. Usturoiul este un aliment bogat in numeroase vitamine si nutrimenti, cum ar fi vitamina A,B1,B2,C si compusi minerali ca Calciul, Potasiul, Sulf, Fosfor, Siliciul, Iod.

Toti acesti compusi redau parului vitalitatea si energia necesara pentru a lupta cu razele soarelui, caldura, deteriorarile mecanice.
In prezent problema principala a femeilor este stagnarea cresterii parului sau caderii lui. Pentru aceasta ca remediu recomand tratamentul cu usturoi.

Mai jos aveti citeva retete pu tratament pentru par cu usturoi pe care le puteti prepara in conditii de casa.

1. Tratament pentru par cu usturoi REGENERARE


Se amesteca intr-un bol o lingura cu ulei de brusture, un ou, jumate de capatina de usturoi pisat, toate acestea se mesteca bine pina la o pasta omogena si se adauga o lingura de miere. Mestecati 30 sec dupa care aplicati la radacina parului.masati citeva minute si stringeti parul coc. Acoperiti parul cu o pelicula dupa care cu un prosop. Pastrati caldura. Mentineti 40 min. Spalati parul bine si clatiti cu putina lamiie. Repetati tratamentul in fiecare saptamina.

Tratament pentru par cu usturoi


2. Tratament pentru par INTARIREA RADACINII PARULUI
  Una dintre cele mai simple remedii dar care da rezultate. Incalziti putin ulei de masline si amestecati cu usturoi pisat. Se amesteca bine si se aplica peste radacini. Masati usor cu degetele sau cu un pieptene. Pastrati invelit cu un prosop 2 ore dupa care spalati cu sampon pe baza de ricin (brusture). Clatiti cu citiva stropi de otet din mere, acesta reda luciu, si intareste radacina parului.
 

Related

Naturiste 4540071356503929297

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item