21

Jan

Extensii de păr din keratină

Extensiile cu keratină sunt permanente, dar, din fericire, nu dăunează părului deoarece se prind de păr cu niște clipse special confecționate la fel din keratina.

La rândul lor, clipsele sunt lipite de păr în așa mod, încât la purtare să nu se încâlcească. Extensiile cu keratină sunt o tehnică revoluționară ce permit obținerea unui păr lung într-o perioadă scurtă de timp.

Șuvițele de keratină se prind de păr cu ajutorul unui aparat care încălzește clipsele la o temperatura înalta iar la răcire ele se lipesc permanent de păr. La înlăturarea estensiilor cu keratină se folosește o soluție specială. Acest procedeu se efectuează în saloane specializate și nicidecum acasă. O persoană necompetentă v-ar putea umple tot părul cu keratina.

Este recomandat părul indian sau slav, deoarece acesta este mai gros decât cel european și rezistă la mai multe vopsiri.

Ce foloase avem?

  1. Extensiile cu keratină conferă volum, lungimea dorită, voluptate, textură și finețe părului.

  2. După 5-8 luni extensiile se pot refolosi.

  3. Dacă îți dorești lungime ai nevoie minim 140-160 de șuvițe, iar dacă îți dorești volum, sunt destule 100.

Patru reguli esențiale!

  1. Mai întîi de toate, calitatea. Părul utilizat trebuie să fie 100% natural. Asigurați-vă că nu conține fire sintetice.

  2. Apelați la un specialist care vă va asigura aplicarea corectă.

  3. Și nu în cele din urmă, extensiile cu keratina trebuiesc înlăturate doar cu soluție specială, fără a degrada firul de păr.

  4. Folosiți șampon, balsam și mască de păr recomandate de specialiști.

< PrecedentulUrmătorul >