Masca pentru par ars cu ulei de porumb

masca pentru par ars cu ulei de porumb
 Uleiul de porumb este vestit pentru continutul de acizi esentiali, acizi de care organismul nostru are vitala nevoie. In rindul acizilor esentiali ai puleiului de porumb intilnim acidul linoleic, linolenic, stearic, palmitic, arahic, si urme de alti acizi esentiali. Dintre vitamine le contine pe vitamina E si K.
     Vitamina E este un puternic antioxidant, iar vitamina K trateaza rupturile capilarelor, stopeaza micile hemoragii, amelioreaza senzatia de mincarime, stopeaza matreata.

    Important este insa faptul ca uleiul de porumb ajuta atit in tratamente pentru par cit si in tratarea pielii capului

    Efectul de par uscat este in prezent principala problema, se rupe usor, nu poti atinge lungimea dorita din cauza firelor despicate, ingrozitor. In ajutor vine masca pentru par cu ulei de porumb. 
    In unele surse veti gasi ca uleiul de porumb se administreaza oral ca remediu pentru par ars, eu insa nu va recomand !

masca pentru par ars cu ulei de porumb
Cum obtii masca pentru par ars cu ulei de porumb ?

     Se iau trei linguri mari cu ulei de porumb, se incalzesc putin in micro-unde si niciodata la foc, deoarece apar reactii nedorite. 

     In vasul de ceramica (material ce nu oxideaza vitamina E), se pune un galbanus de ou, si ulei de masline, citeva fire de piper negru pisat (ajuta la cresterea parului), amestecati si adaugati ulei de porumb. Veti obtine o pasta usor albicioasa din cauza proteinelor din ou. 

     Masca pentru par ars cu ulei de porumb se aplica pe pielea capului, masind usor, mai apoi o intindeti pe intreaga lungime a parului. Asteptati o ora (1h) si spalati bine cu un sampon ce nu contine mult sodium, deoarece aceasta substanta spala orice urma de grasime, dar anume grasimea glandelor sebacee ajuta parul sa arate stralucitor.

 Repetati aplicarea mastii pentru par ars cu ulei de porumb de 2 ori pe saptamina circa 2 luni, veti observa imediat efectul!

Mult succes!

Related

Naturiste 2115925039102096518

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item