07

Feb

Alintă-ți părul cu un tratament cu keratină

Ai părul uscat, ars, cu vârfuri despicate, se piaptănă greu, este fără luciu și volum, atunci ai urgent nevoie de tratamentul cu keratină. Acesta este conceput și de către cosmetologii profesioniști, care în fiecare zi se confruntă cu probleme ale părului, cum ar fi, păr gras, păr vopsit sau uscat și altele.

Femeile din întreagă lume au rămas foarte mulțumite după ce au încercat acest tratament cu keratină. Au început din nou să-și iubească părul. Tratamentul poate fi repetat odată la 4-5 luni, fără a avea efecte negative asupra firuui de păr.

Beneficiile:

Mai întâi de toate, țin să accentuez faptul că mitul despre îndreptarea părului cu keratină nu este foarte adevărat. Keratina nu este decât o proteină ce intră în compoziția părului, ea îi conferă voluptate, structură și servește că o barieră împotriva factorilor nocivi de mediu.

După aplicarea acestui tratament cu keratină, părul devine mai voluptos, integral, firele devin strălucitoare, puternice, și cu vârfurile sănătoase. Părul se piaptănă ușor și nu vei găsi în perie fire rupte. Veți uită de placă de îndreptat deoarece o să va placă la nebunie părul ondulat sau buclele bine definite, tot ce țineai în secret odată, acuma veți purta cu mândrie, iar toți cei din jur o să vă invidieze.

Cu puțin timp în urmă credeam că vedetele de la Hollywood au părul ideal fără careva intervenții cosmetologica, acum însă înțeleg că toate folosesc tratamente pentru păr, cum ar fi tratamentul cu keratină, foarte răspîndit în lumea showbiz-ului.

Keratină o puteți aplică prin intermediul unei măști pentru păr, șampon sau un concentrat cu keratină lichidă.

Această keratină lichidă este ușor aplicabilă, chiar și în condiții de casă, se aplică pe părul umed iar mai apoi se usucă la temperatura pentru a se fixă de păr.

O altă tehnologie vă permite să treceți în câteva ore de la un păr rar și scurt la unul bogat și lung, aceasta cu ajutorul complexului de extensii cu keratină, se aplică ușor și într-un scurt timp, aproximativ 2-4 ore. Aceste extensii cu keratină, nu reprezintă altceva decît o șuviță de păr natural ce se prinde de o șuviță din părul tău cu ajutorul unei punți cu keratină ce se fixează cu un dispozitiv special cu o temperatura înaltă, iar dacă dorești, se scoate ușor cu o soluție specială.

< PrecedentulUrmătorul >