Alinta-ti parul, aplica un tratament cu keratina !


Tratament cu keratina lichida
      Ai parul uscat, ars, se piaptana greu, virfuri despicate, fara luciu, si volum, atunci ai urgent nevoie de tratament-ul cu keratina. Acesta este conceput si aplicat de cosmetologi profesionisti, care in fiecare zi se confrunta cu probleme ale parului, cum ar fi, par gras, par vopsit sau uscat, si altele.
   Femei din intreaga lume au ramas foarte multumite dupa ce au incercat acest tratament cu keratina. Au inceput din nou sa-si iubeasca parul. Tratamentul poate fi repetat odata la 4-5 luni, fara efecte negative asupra firuui de par.


 Efectele pozitive ::

tratament cu keratina
    Mai intii de toate, tin sa accentuez ca miful despre indreptarea parului cu keratina nu e chiar adevarat. Keratina nu este decit o proteina ce intra in compozitia parului, ea ii confera voluptate, structura si serveste ca o bariera pentru factorii de mediu. 
     Dupa aplicare acestui tratament cu keratina, parul devine mai voluptos, integral, firele devin stralucitoare, puternice, virfurile sanatoase.  Parul se piaptana usor si nu vei gasi in perie fire rupte. Veti uita de placa de indreptat, deoarece o sa va placa la nebunie parul ondulat sau buclele bine definite, tot ce tineai in secret odata, acuma veti fi mindra, iar toti cei din jur o sa va invidieze.

Extensii keratina Rihanna
   Cu putin timp in urma credeam ca vedetele de la Hollywood au parul ideal fara careva interventie cosmetologica, acuma insa inteleg ca toate ele, folosesc tratamente pentru par, cum ar fi tratamentul cu keratina, foarte raspindit in lumea showbiz-ului. 
    Keratina o puteti aplica prin intermediul la o masca pentru par cu keratina,  shampon, sau un concentrat cu keratina lichida.
   Aceasta keratina lichida este usor aplicabila, chiar si in conditii de casa, se aplica pe parul umed iar mai apoi se usuca la temperatura pentru a se fixa de par.
   O alta tehnologie va permite sa treceti in citeva ore de la un par rar si scurt la unul bogat si lung, aceasta cu ajutorul complexului de extensii cu keratina, se aplica usor si intr-un scurt timp 2-4 ore. Aceste extensii cu keratina, nu reprezinta altceva decit o suvita de par natural, ce se prinde de o suvita din parul tau cu ajutorul unei punti cu keratina ce se fixeaza cu un dispozitiv special cu o temperatura innalta, iar daca doresti se scoate usor cu o solutie speciala.

Related

Cosmetice 5960819116396231709

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item