02

Jan

Alege coafura de mireasă în funcție de tipul tău de păr

Planificarea nunții este un moment cu totul și cu totul special, umplut cu entuziasm și o multitudine de decizii. Pe lîngă nevoile de a găsi invitațiile perfecte, rochia de mireasă sau locul de desfășurare cu gama de culori potrivită, este necesar să vă decideți în legătură cu coafură pe care doriți să o aveți în cea mai importantă zi din viața voastră, atât în timpul zilei cât și în timpul serei, recomandarea noastră este ca seara să optați pentru una lejeră cu scopul de a nu vă incomoda ci din contra să vă permită să vă simțiți liberă pentru a va distra pe cinste.

În legătură cu tratamentele pentru păr, vă sfătuiesc să vă decideți în alegerea coafurii cu cel puțin 2 luni înainte de eveniment. Optați pentru o coafură de mireasă reeșind din caracteristicile părului dumneavoastră, precum Culoarea, Textura și Lungimea acestuia. Este riscant să recurgeți la șmecherii de genul alungirea părului, îndreptarea părului cu keratină, scurtarea lungimii părului, schimbarea radicală a culorii cum ar fi de la negru la blond.

Încercați aplicarea măștii de păr pentru ameliorarea structurii părului, mască pentru fire despicate sau pentru păr ars.

Încercați tonarea sau nuanțarea părului cu cosmetică organică pe baza de ceai negru și henna, sau folosiți produse profesionale cu acțiune minimă asupra firului de păr. Poate fi necesar să încercați diferite stiluri de coafură pînă să-l gășiți pe cel perfect, de aceea site-ul nostru vă propune o gama largă de coafuri pentru mireasă diferite care înglobează toate tipurile de păr.

< PrecedentulUrmătorul >