Acure Organics Sampon si Conditioner cu Ulei de Argan si Omega 7

Acure Organics Sampon si Conditioner cu ulei de argan si omega 7
Acum citeva saptamini am descoperit un sampon si conditioner foarte bun si pentru ca am ramas multumita de aceste produse vreau sa ma impart cu totii.
Este vorba de Acure Organics Sampon si Conditioner cu ulei de argan si omega 7.
Samponul si Conditionerul au un miros foarte puternic de simburie de abricos, foarte improspator si neobisnuit pentru marketul de astazi care iubeste sa ne induca in eroare cu diferite mirosuri artificiale. Spre deosebire de alte produse pe care le-am incercat , efectul dupa utilizare este vizibil chiar din prima zi. Mie mi-a ajuns doar o simpla uscare si am ramas placut impresionata.
Mirosul se pastreaza pe par inca 2-3 zile, chiar daca am stat mult in bataia vintului. Nu ingrasa parul. Recent am facut un tratament cu keratina pentru par iar Acure Organics Sampon si Conditioner cu ulei de argan si omega 7 mi s-a potrivit de minune. Nu contine Gluten, Sulfate, Parabeni sau Ftalati. Plus la toate acest sampon impreuna  cu conditionerul protejeaza culoarea parului vopsit.

Acure Organics Sampon si Conditioner cu ulei de argan si omega 7Dupa utilizare parul ramine moale si matasos, foarte usor se aranjeaza, nu se incilceste, si are un luciu natural. 
Pe linga toate acestea samponul si conditionerul contin ulei de gatina, omega 3, coenzima Q10 si ulei din seminte de dovleac.
Acest complex de ingrijire este special creat pentru parul fragil, care sufera temperaturi ridicate sau care a fost vopsit. Sper sa-l incercati sa va convingeti si singure!

Acure Organics Sampon si Conditioner cu ulei de argan si omega 7 le-am procurat de pe iherb, iata mai jos si link-ul cu aceste produse.

Le-am procurat la un pret avantajos, 9 $ fiecare, la care mi-au mai facut si 10 $ reducere la cosul cu cumparaturi.
Samponul: Acure Organics Shampoo Moroccan Argan Oil
Conditionerul: Acure Organics Conditioner Moroccan Argan Oil 


Am folosit cuponul JHG600 DE 10 $ REDUCERE.
Lasati in comentarii impresiile SAU intrebarile dvs despre produs.
Reactions: 

Related

Produse 7265297173509731132

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Reclama

Urmareste-ne


Populare

Recente

Tratamente pentru par

Comentarii


item