02

Mar

Cum să îți prinzi părul în coadă de cal cu ajutorul extensiilor

Dacă până acum ați avut privirile fixate asupra fetelor cu părul prins în coadă de cal ce arată plină și bogată, ei bine, aveți acum la dispoziție metodă de a face o coadă de cal împreună cu extensii pe clipse.

Dacă nu dispui de extensii pe clipse, este necesar să cunoașteți că pentru o astfel de coadă de cal este îndeajuns să-ți procuri doar o fâșie de păr pe clipse, dreaptă sau ondulată în funcție de textura părului dumneavoastră sau de textura dorită să o aveți.

Atenție, dacă va procurați extensii pe clipse cu păr drept, iar părul dumneavoastră este cu înclinație spre creț, o să aveți mari bătăi de cap cu îndreptatul părului și mai apoi, în dependență de umiditatea aerului în care vă aflați, părul dumneavoastră și părul de pe clipse se vor diferenția.

De asemenea, atrageți atenția la textura și culoarea extensiei pe clipse, e de dorit să fie cât mai aproape de culoarea părului dumneavoastră.

Cum să vă faceți o coadă de cal împreună cu extensii pe clipse în 7 pași:

  1. Spălați părul și uscați-l cu capul în jos pentru a-i conferi volum

  2. Ondulați sau îndreptăți părul conform texturei extensiilor

  3. Alegeți o șuviță medie de păr la nivelul unde doriți să fie fixată coada și fixați-o bine cu un elastic de culoarea părului dvs

  4. Fixați în jurul acesteia extensiile și asigurați-vă că sunt stabile

  5. Folosiți ceară sau fixator pentru a strânge mai ușor restul părului în coadă

  6. Pieptănați cu ajutorul unei perii înguste confecționată din păr natural

  7. Fixați părul cu elasticul dorit.

< PrecedentulUrmătorul >