28

Feb

Tratament cu keratină pentru fire despicate

Keratina nu este nimic altceva decât o proteină proprie a părului, ea îi conferă structură, duritate, volum și protecție împotriva factorilor de mediu, și nu în ultimul rând, strălucire.

Produsele cu keratină sunt vedetele secolului XXI iar astăzi sunt mult mai accesibile decât la început. Orice tratament pentru păr presupune multă îngrijire și atenție. Pentru a ajunge la un rezultat dorit trebuie să repetați de mai multe ori tratamentul.

Tratamentul cu keratină are,însă, un termen mai lung decât o altă mască pentru păr, moleculele proteice acoperă firul de păr în întregime, îi acoperă golurile, elimină neregularitățile, îl face mai moale, ușor de pieptănat, ușor de coafat, mai strălucitor și cu mai mult volum.

Firele despicate sunt o adevărată bătaie de cap, dacă sunt scurte mai bine e să le frezezi, iar dacă ții la lungimea părului tău, ai putea să folosești spray-ul cu keratină pentru fire despicate. Spray-ul cu keratină va acționa ca un camuflaj pentru acestea, le va face mai puternice, mai sănătoase, atît vizibil cât și la atingere, nu se vor rupe și desigur nu se vor încâlci.

Dar trebuie de știut un lucru, pentru orice aplicare a produselor cu keratină sunt cîteva reguli:

  1. Mai întîi de toate, părul trebuie degresat, folosiți șamponul cu sodiu pentru a șterge orice urmă de produse cosmetice;

  2. Spălați bine părul și uscați-l, astfel că el să fie doar puțin umed;

  3. Aplicați keratina pe păr, nu prea mult deoarece firele se vor încleia, câțiva stropi de keratină ajung pentru firele despicate;

  4. După aplicare uscați cu uscătorul de păr la o distanță minimă de 15 cm. Uscați bine, căci keratină se întărește la temperatură.

Avantajul spray-ului cu keratină pentru fire despicate este că puteți să-l aplicați mai des decât de obicei, iar ca timp, nu va ia decît câteva minute.

< PrecedentulUrmătorul >