18

Jan

Părul drept fără placă

Îți dorești un păr nivelat, strălucitor, plăcut la atingere? Uite mai jos vei găsi câteva trucuri pe care le poți folosi pentru a avea un păr drept fără placă:

  • Utilizează șampon, balsam, mască de păr cu mix de proteine sau, mai simplu, cu keratină, aceasta îți va îngroșa firul de păr, îi va reda volum și luciu. Masca cu mix de proteine sau keratină este destinată special pentru părul deteriorat deoarece componentele ei sunt perfecte pentru compoziția părului, aderează, se fixează și se menține în doar 25 de minute. Este necesar să repeți aplicarea măștii cu mix de proteine pentru un păr drept fără placă de 2 ori pe săptămînă.

  • Pentru un păr drept fără placă, după fiecare spălare se recomandă uscarea acestuia într-un prosop, iar cînd părul devine puțin umed, se aplică o cremă de păr, se omit 7 cm de la rădăcina, pentru că aceasta îl poate îngrășa. Se usucă părul cu capul în jos cu feonul la o distanță de 15 cm. Uscarea se face de la vîrfuri spre rădăcini, astfel volumul va fi asigurat.

  • Pentru periat se utilizează o perie din păr natural și puțin ulei de jojoba pentru fire despicate, nu exagerați cu uleiul. Se aplică uleiul pe părul puțin umed, după care se usucă cu ajutorul periei și a feonului. Ideal ar fi dacă uscătorul de păr ar avea un dispozitiv care eliberează vapori cu ulei de avocado. La sigur vei avea un păr drept fără placă!

  • De asemenea, pentru persoanele ce au un păr pufos, se recomandă o masc din banane, ou și miere, iar după spălare, aplicarea pe păr a uleiului de avocado. Se lasă să acționeze 15 minute și se usucă cu feonul cu poziția capului în jos. După necesitate, despărțiți părul în două părți egale și rotiți una într-o parte și cealaltă în altă parte, apoi împreunați-le și fixați-le ușor pentru a nu lasă urmă. Mențineți părul în acest mod timp de 30 de minute sau o oră, după care eliberați părul, periați doar dacă este necesar.

Succese!

< PrecedentulUrmătorul >